| Forsiden | Program | Priser | Bestill | Kunder | Om oss | Mer |

 
 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 

K-Soft Vinner i Lagmannsretten

 

 

Klikk her for å gå til hovedsiden.

 

 

K-Soft vinner i Borgarting Lagmannsrett - Klikk her for å lese.

 

Som en av Norges ledende aktører når det gjelder fakturaprogram, (per i dag har K-Soft over 40.000 bedrifter som kunder), liker vi ikke å måtte ta folk til retten, men i blant har en dessverre ikke noe valg.

Dessverre har vi vært nødt til å gjøre dette ved et par tilfeller, etter at noen få personer har piratkopiert vår software og spredt og markedsført piratkopien på internett(!), og etter å ha brukt en stor del av sin fritid til å prøve å skade K-Soft ved å spre de mest fantasifulle løgner på internett.  

(Hvis noen har giddet å lese det disse har skrivet, så finner en at det kommer fra meget få, men høylytte, personer, at det hele er ledet av og inspirert av hovedpersonene i rettssakene, samt at de fleste som skriver er nettvenner av disse, og skriver om oss uten å ha kjennskap til våre produkter eller vårt firma.)

 

Det er meget hyggelig at det norske rettsvesen fungerer.

Vi har nå vunnet i Borgarting Lagmannsrett – Klikk her for å lese.

Vi har vunnet i Trondheim Tingsrett – Klikk her for å lese.

Vi har vunnet i Moss Tingsrett – Klikk her for å lese.

Og vi har vunnet i PFU – Pressens faglige utvalg – Klikk her for å lese.

 

Klikk her for å gå til hovedsiden.

 

Bakgrunn:
Det hele begynte i 2002 da vi opplevde noe meget merkelig. En person valgte å piratkopiere vår software og legge ut det til spredning på nettet.

I tillegg gjorde han reklame både høyt og lavt for sin hjemmeside hvor han tilbød piratversjonen.

Og som at dette ikke var nok så spredde vedkommende alle mulige løgner om K-Soft.

Det var vanskelig å trekke annen konklusjon enn at denne person var oppfylt av et ønske om å prøve å ødelegge K-Soft som på denne tid var et lite enkeltmanns firma, til forskjell fra i dag da vi er en av Norges ledende aktører innen fakturaprogrammer.

 

Vi regnet med at meget få ville ta dette seriøst og at det hele ville dø av seg selv etter kort tid.

Og riktig nok har vi ikke funnet vanlige personer som har tatt dette seriøst, men vedkommende og hans internettvenner fortsatte å bruke sin fritid til å  spre piratkopi av vår software, samt til å dikte og skrive de mest fantasifulle løgner om oss på internett.

Vår advokat ba dem pent om å vennligst slutte og fjerne piratkopien, men han ble hånet og latterliggjort, både direkte og på internett.

 
Så till slutt følte vi at vi måtte ta affære og første saken kom opp i Moss Tingsrett, hvor vi vant fullstendig, og motparten måtte betale våre saksomkostninger –Klikk her for å lese.

Neste var i Trondheim Tingsrett, også her vant vi fullstendig, og motparten måtte betale våre saksomkostninger – Klikk her for å lese.

 

Hvis en taper i retten så hvorfor ikke prøve å se om en kan lure en avis til å skrive noe negativt om K-Soft. Så vi ble kontaktet av journalister, men disse hadde direkte gjennomskuet det hele. Men så ble det napp og en journalist valgt å skrive disse løgnene om oss, dette uten å sjekke fakta. Løgner som var en kopi av det som hovedpersonen begynte å spre i 2002.

Vi kontaktet journalisten og tilbød ham fakta i saken, men vedkommende ville ikke snakke med oss, så vi valgte å ta dette til PFU, og vant - Klikk her for å lese.

Å vinne i PFU er meget vanskelig. PFU er ikke som en nøytral rettsinstans, tvert om er det blant annet journalister som gransker andre journalister, og reglene for å felle noen er mer eller mindre at vedkommende må erkjenne. Hvis påstand står mot påstand tar nemlig PFU ingen avgjørelse.

Følgelig benektet vedkommende alt det vi innklaget dem for. PFU kunde dermed ikke felle dem for disse bruddene på pressens regler, men PFU skjønte hvor gale det hele var, og fant derfor selv noen brudd som vi ikke en gang var klar over, og som motparten dermed ikke hadde benektet, og felte begge deres artikler med dette som grunn!

Meget få av alle millioner artikler og innslag på TV og Radio felles av PFU hvert år, men begge disse artiklene med løgner om oss ble felt.

 

Neste sak kom opp i Oslo Tingsrett. Her klarte vi dessverre ikke å få motparten felt, siden de hadde klart å overbevise dommerfullmektige at en juridisk teknisk feil hadde skjedd, hvilket gjorde at vi ikke kunne gjennomføre saken etter plan. Vi følte at det var meget åpenbart at avgjørelsen som dommerfullmektige tok var helt feil, så vi anket kjennelsen til Borgarting Lagmannsrett.

I Borgarting Lagmannsrett vant vi, også her fullstendig, og motparten måtte betale våre saksomkostninger – Klikk her for å lese.

 

Siden løgner på internett ikke forsvinner lett, føler vi at vi dessverre fortsatt må ha denne tekst her : )

 

Se hva våre kunder sier:

Klikk her og gå deretter lengst ned på siden for å se hva våre kunder sier.

 

 
 

Tlf. 31 10 30 00  -  Fax. 31 10 30 01  -  Epost: info@k-soft.no  -  Adresse:  Pb. 188  3166 Tolvsrød